Reserveer nu je bierproeverij!

Als je zin hebt om verschillende speciaalbieren te proeven met lekkere hapjes erbij dan ben je bij BierXL aan het juiste adres. Wij organiseren een gezellige avond voor alle bierliefhebbers, of je nou een echte kenner bent of een beginner. Het is niet zomaar een proeverij, het is een beleving en een avontuur vol van smaak!

Bij ons draait het om gezelligheid en dat iedereen zich kan ontspannen na een drukke week. Wij zijn echte speciaalbier liefhebbers en wij delen graag onze passie met jullie mee. Om de 6 weken zullen wij een leuke bierproeverij organiseren bij ons op locatie. Hou onze social media en website in de gaten voor alle data. Je kan je aanmelden door je aan te melden via de knop onderaan deze pagina. Ook is het mogelijk om een bierproeverij op maat samen te stellen zowel bij ons op locatie als bij jullie thuis. Stuur ons een mail naar info@bierxl.nl en dan kijken wij samen naar jullie wensen!

Wij kiezen een mooie selectie aan speciaalbieren die jullie smaakpapillen zal verrassen en uitdagen. U krijgt de bieren te proeven in onze kleine proefglazen, zodat je niet na een paar speciaalbieren onder de tafel ligt. De setting van de proeverij is natuurlijk ook belangrijk. Wij kleden de proeverij gezellig aan en je bent omringt met onze voorraad. Het is echt een speciaalbier paradijs. Naast het proeven zullen wij ook veel leren over speciaal bier. Vergeet voornamelijk niet om plezier te hebben.

Translate »